Devoluciones de productos


TH Jewels позволява връщане на закупените неперсонализирани продукти в срок до 15 дни от получаване на потвърждение за приемането им от клиента.
За неперсонализирани се приемат продукти, предложени за продажба и закупени от клиента в оригиналния им дизайн, без добавяне на елементи и материали и без извършване на допълнителна дизайнерска работа по тях по изискване от страна на клиента.
Не се счита за персонализация избор на размер, цвят, материал, ако те са зададени по подразбиране във формата за покупка на продукта.
Продуктът трябва да отговаря на следните условия:
1. Външният му вид не може да бъде наранен или променен по никакъв начин.
2. Продуктът не може да бъде
3. Опаковката на продукта не може да бъде нарушена
Процедурата за връщане на неперсонализиран продукт е следната:
1. Следва да се попълни този формуляр за връщане
2. Ние разглеждаме и одобряваме молбата за връщане и изпращаме куриер, който взема продукта. Това става за наша сметка.
В случай на желание за връщане по различен от указания от нас начин, разходите за връщане се поемат от страна на клиента. Също клиентът поема риска от случайно погиване или повреждане на стоката по време на транспорта или заплащането на съответната транспортна застраховка.
3. При получаване на продукта в нашия офис, проверяваме състоянието му и връщаме стойността на продукта по сметката или банковата карта, от която е било извършено заплащането.
4. На връщане подлежи стойността на изделието, сумата заплатена за получаване от страна на клиента е разход към наш партньор, който не подлежи на възстановяване.
5. При установяване на нарушение на целостта или състоянието на изделието или на опаковката, възстановяване на сумата не може да бъде извършено.